If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хмм интересно, колата ти има ли чип? Мойта със същото каране дава 8 това на отиване на връщане дава 8.5, Ако въздушния филтър ми е мръсен качва с около 0.5
Забрави да споменеш с каква скорост обикновено караш !
За такава средна скорост човекът е карал сигурно с 200-220 по магистралата и 140-160 по пътя. Представяйте си какъв ще е разходът с бензинова кола .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Нали не мислите, че при стандартно каране колата ви може да гори по-малко отколкото е дадено по книгата, а именно грубо 6 извънгадско и 10 градско. В противен случай тия инженерчетата на фиат груп биха счупили глупометъра
Нали не мислите, че при стандартно каране колата ви може да гори по-малко отколкото е дадено по книгата, а именно грубо 6 извънгадско и 10 градско. В противен случай тия инженерчетата на фиат груп биха счупили глупометъра
Ето ти разход Перник-Благоевград с 4 човека в колата. В населени места с ограничението, извън населени места 120. До къде води спокойното шофиране а!
Забрави да споменеш с каква скорост обикновено караш !
Ми писах си със същото каране. 3 часа до Бургас.
А един път до пловдив си покарахме много яко Аз, Коки, Валъо и Лъки и разхода ни се въртеше пак около 8 и на 4-мата като аз и Коки бяхме с чипове а Лъки и Валъо нямаха като единия е с 136 а другия със 150. Дизела си харчи малко, единствено над 180 като се жули и и качва, но чак 11 е много според мен.
А относно бензина ....8 клапанов 2.0 ТС от караулката в Бургас до караулката в София 2.45 часа 56л бензин Демек почти двойно на дизела а 16-клапановия е и по лаком
Гиги, братко, ако и сега ми кажеш че е нормално да стигнеш до Бургас за три часа......
Аз умишлено тръгвам всеки път към 04,00 за морето, за да избегна трафика и всеки път не зависимо как карам и къде спирам по рано от 09,30 не съм стигал при Стоян за "Странджанки"!!! (много яки принцески, които са готови опечени и ни чакат пред градинката където живее).
Смятам че е редно да спомена че на магистрала си карам с 130 - 150 а извънградско 80-90-100 никога повече !!! (нагледал съм се на катастрофи и малоумници срещу мен, които "фърчат"). И никой не може да ме убеди че при подобно каране разхода ще му е над 6,00.
Дори, сега ме мързи да се вържа към пс суита на нокия, миналата година бях снимал ИЦС на 4,7 преди Стара загора кръговото и средна скорост 120-тина.
На 6-та със срядна скорост 140км/ч на около 2000 оборота и 5 човека с пълен багажник дава реален разход 5.7-6 а по ицс 5.6-6 за маршрут София-Славовица(община септември)-Виноградец(община септември)-Славовица-Виноградец-София с резервата без да доливам и без да угасне (резервата е не повече от 15литра)
по магистралата 230 иначе 150-160 нямам чип и не мисля да слагам след всичко прочетено 150 к.с. а външната температура си беше толкова -6 вечер беше и нямаше куки
колега ama ти си с ланча не с алфа ние говорим за 166 2.4 м/у 136-150 коня без чип по 1300кг парчето то за тва е разликата. Иначе успя да не подразниш аз под 8.6-10 градско непадам акоще да летя
Comment